Logga in

Logga in
En näringslivssajt från:
Kuriren  Piteå-Tidningen  NSD
IMG_5782 (kopia).jpg
Vinter kommunikationsbyrå är Årets byrå i tävlingsklassen 25-50 MKR.

Vinter är Årets byrå

För andra gången har Vinter kommunikationsbyrå tagit hem titeln Årets byrå.

När Norrbottens affärer pratade med Vinters vd Helena Eriksson på förmiddagen lät hon förhoppningsfull.

- Vi har legat topp fem i vår tävlingsklass de senaste åren. 2012 vann vi titeln Årets byrå och förra året blev vi fyra. Tävlingen anordnas av bolaget Regi som brukar skicka ut ett helt batteri med frågor till kunderna. Det gäller att ha toppbetyg från alla kunder för att ha en chans på vinst. Även om vi inte vinner så är det här ett jättebra sätt att få reda på vad kunderna tycker och att få reda på hur vi ligger till mot andra i branschen. Vi har betalat för undersökningen och i undersökningen får vi återkoppling på om vi är på väg åt rätt håll.

Under sena kvällen blev det klart att Vinter är på rätt väg. Vinter är den av åtta nominerade i sin klass Reklambyrå 25-50 mkr som vann titeln Årets Byrå 2015.

- Fantastiskt roligt, att alla våra medarbetare får jubla och fira. Det är deras engagemang och hårda arbete som gör det här möjligt. Från starten med Vinter 2002 lät det lite från södra Sverige som att "ni går väl bra för att ni känner kunderna". Men de senaste åren har vi vuxit nationellt och på olika platser i landet, så det här är resultatet av hur vi som Norrlandsföretag har jobbat oss in och visat att vi också har stora kunder söderut, säger Helena Eriksson.

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Fakta

Årets byrå utses av bolaget Regi, efter kundintervjuer och analyser av reklambyråernas arbete. Vinter var nominerade i klassen "Reklambyrå 25-50 mkr.

Annons