Grattis till nomineringen, hur känns det?

– Tack, vi är väldigt glada över att vår tillväxt uppmärksammas på det här sättet. Vi tycker såklart att det är bra för företaget och även roligt för alla medarbetare att synas i detta positiva sammanhang. Vi vet att hårda fakta visar hur vi växer, men detta ger oss också möjlighet att berätta för fler om vilka mjuka fakta som gör det möjligt, det tycker vi är viktigt för både våra kunder och potentiella nya medarbetare att veta.

Varför tror du att just ni är nominerade?

– Vi är stolta över att ha haft en kontinuerlig tillväxt ända sedan vår start för tio år sedan. Vi lägger ner mycket tid på att kunna växa i den takt vi behöver, utan att för den skull hasta fram varken rekryteringar eller nya affärer. Det är viktigt att det blir rätt, fort men fel blir lätt väldigt dyrt. Någonstans får man väl hoppas att det är vår approach till detta som ligger bakom vår hållbara tillväxt.

Vad är det ni gör för någonting?

– Vi brukar säga att Licab är ett litet och familjärt bolag med stora kompetensresurser. Vi erbjuder nischad spetskompetens för projekt inom infrastruktur, industri och samhälle. De flesta av våra tjänster faller inom kategorin tekniska konsulttjänster. Våra kompetensområden omfattar bland annat projektledning, arbetsmiljö och säkerhet, mark- och fastighetsjuridik och verksamhetsutveckling. Vi sätter en ära i att förstå kundens utmaningar och vad de egentligen behöver. Det är för oss en förutsättning för att kunna ge våra kunder den absolut bästa supporten, det vill vi ska känneteckna oss.

Inför Luleå Business Awards har Andreas Andersson dessutom en hälsning.

– Vi ser fram emot galakvällen i oktober och hoppas såklart på vinst, men vi tycker i och för sig att nomineringen är skäl nog att fira och kommer att göra det både nu och på vårt kommande 10-årsjubileum tillsammans med kollegor, kunder och partners.