Grattis till nomineringen, hur känns det?

– Tack! Känns ju naturligtvis jättebra, speciellt att vi får äran att vara nominerad igen.

Varför tror du att just ni är nominerade?

– Skylite har gjort en helt fantastisk resa under sina tre verksamhetsår. På tre år har vi hunnit bli 16 medarbetare och omsätter idag 34 miljoner kronor. Det är inte helt lätt att etablerat sig på två orter (Luleå och Piteå) samtidigt och dessutom på en glödhet marknad där ett flertal nationella stora spelare agerar. Men vi har gjort det, och gjort det riktigt bra. Superduktiga medarbetare ger oss nöjda kunder vilket leder till goda resultat som i sin tur ger oss möjlighet till god tillväxt.

Vad gör ni för någonting?

– Skylite är konsulter och specialister inom IT-Infrastruktur. Vi gör komplexa IT-lösningar enkla och lättförståeliga. Vi hjälper våra kunder att vidareutveckla och effektivisera sin verksamhet med hjälp av IT. Vi jobbar även som upphandlingsstöd till vissa av våra större kunder. Det innebär att vi hjälper dem att göra bra upphandlingar och välja rätt.

– Sedan september har vi även en nystartad gren hos oss som handlar om affärsutveckling. Här jobbar vi mindre med teknik och mer med verksamhetsutveckling och projektledning där vi identifierat ett stort behov bland kunderna. Här söker vi nu fyra till åtta stycken seniora konsulter, säger Mattias Lindström.