Logga in
EN NÄRINGSLIVSSAJT FRÅN:
Kuriren  Piteå-Tidningen  NSD

De kan bli folkets företagare

Norrbottens Affärer Nomineringarna till det nya priset Folkets företagare är nu klara – här är företagarna som du har chans att rösta på.

Luleå Näringsliv och Norrbottens Media står gemensamt bakom det nya priset som delas ut på Gala Night den 18 oktober. Tanken med Folkets företagare är att folket har chans att hylla sina företagshjältar, där möjligheterna att vinna breddas till fler människor och fler branscher.

Juryarbetet är nu avslutat, här är de sex nominerade företagare som du har chans att rösta på.

Ida Ask, Lilla skafferiet:

”Det lokala bageriet har fångat Luleåbornas hjärta med vad de själva tror på – ekologiskt, hållbart och hembakat. Höstens satsning på en ny köttbutik utgör dessutom ett spännande lyft för Luleå centrum.”

Gustav Uusihannu, Gym974:

”På ett inspirerande sätt tar han ansvar för att utveckla bostadsområdet Hertsön med sitt nystartade gym, vilket gett ringar på vattnet och lyft hela Hertsöcentrum som mötesplats.”

Linda Berggren, Kärleksbutiken:

”Hennes butik har värmt frusna Luleåbor sedan 2006 och på ett upplysande sätt avdramatiserar och uppmuntrar hon till erotik och lust. En kärleksfull mötesplats som står stadigt på Kungsgatan trots konkurrens av näthandel.”

IrajRahmani, Salt och peppar:

”Han har funnits där med pizza, värme och omtanke för flera generationers Luleåbor. Idag levererar han frasiga bottnar som lockar pizzasugna från hela stan till Stadsötorget.”

Malin Winberg, egenföretagare:

”Hon är en stark och engagerad Luleåambassadör, som med en energi som smittar av sig inspirerar folk till träningsglädje och sunda hälsovärderingar befriade från kroppshets.”

Camilla Lindmark och Patrik Larsson, Aulis hästsportcenter:

”Företagarparet med hjärtat på rätt ställe, som nyligen invigt sitt nya hästsportcenter i Sunderbyn som hästälskare är välkomna att nyttja gratis. Dessutom gick de in med stora insatser för att rädda kårhusrestaurangen Stuk.”