Hur är läget med dig?

– Läget är faktiskt jättebra. Vi rustar för julen nu så att nu är jag riktigt laddad. Julhandeln sätter igång i november. Och de sista fem-sex åren så har Black friday-helgen blivit startskottet för julhandeln.

Hur laddar ni upp för Black friday?

– Vi laddar upp med pangerbjudanden från några leverantörer med några unika varor. Det blir ett kundevent till våra bästa Cervera-medlemmar som blir inbjudna.

Hur är intresset för Black friday?

– Det har blivit som en upptrappning, bättre och bättre. Det känns som att nu har även svenskarna greppat det här. Folk nästan går och väntar på att göra inköpen på Black friday istället, så har det blivit nu, säger Krister Boman och fortsätter:

– Det är även premiär för oss med Singels day på söndag. I Kina har man firat det här länge. Sedan har det spridit sig till USA och nu är det i Europa och Sverige.

Måste man va singel för att få shoppa då?

– Nej det måste man inte, haha. Det är mer att man kallar det singles day på grund av datumet, 11/11.

Ni har även en speciell helg i december. Berätta om den.

– Vi har fastnat för upplägget som Norrbottens Media presenterade. Vi hade en lördag den 13 oktober och det blev fantastiskt utfall med annonser i en bilaga. Det var annonser i mobil och digital skylt. Vi hade en superlördag mitt i oktober. Vi tog inte någon löningslördag utan det blev en lördag mitt i månaden. Alla som annonserade var supernöjda och givetvis fanns det de som åkte med på räkmacka och var jättenöjda.

Nu gör vi en hel helg familjehelg den i början av december. Vi kommer att ha aktiviteter i varje butik och skotervisning på området.

Vilket är ditt bästa julklappstips?

– Specifikt skulle jag vilja trycka for crock pot och Sous vide. Glas gillar jag också. Det har tagits fram ett gin och tonic-glas. Nu ska man dricka det i ett kupat glas. Gin och tonic har gått från att vara en grogg till findrink

Vågar du sia om årets julklapp?

– Jag siar på en köksprodukt och tror på Sous viden.