I januari i år tillträdde Petter Eriksson som ny vd för Swebor Svenska Stål AB. Han har sedan tidigare arbetat som bland annat kontorschef inom Handelsbanken.

– Det är väldigt roligt och motiverande att kliva på rollen som vd för ett internationellt och välskött företag som Swebor. Vi ska fortsätta bygga på det goda rykte som stål från Sverige har, genom vidare design och utveckling av vårt produktsortiment tillsammans med våra kunder. För att möta marknadens efterfrågan ser vi även att bolaget behöver öka sin närvaro i fler länder, säger Petter Eriksson, vd på Swebor.

Den tidigare vd:n, Hans Bergman, fortsätter sitt arbete i företaget som kommer att fokusera mer på försäljning, affärsutveckling och marknad framöver.

– Jag har arbetat länge på Swebor och haft många olika roller inom företaget. Under åren har jag skapat betydande kundrelationer som jag nu vill fokusera ännu mer på. Därför känns det bra att lämna över vd-skapet till Petter, som en del av Swebors fortsatta satsning, säger Hans Bergman.