Hur är läget?

– Fantastiskt! Nytt år och nya möjlighet väntar oss, känns spännande.

Nytt år med goda företagsfrukostar att se fram emot. Men först, summera 2017.

– Sedan frukosten flyttade till Boden Business Park kan vi konstatera många glädjeämnen. Större andel kvinnor på frukostarna, större andel små- och medelstora företag(are), starkt närvaro av förvaltningschefer och nyckelpersoner inom kommunen och inte minst rekordfrukosten då vi var nästan 150 personer!

Vad ser du mest fram emot med årets frukostar?

– Vi jobbar med rekryteringen av en ny konferencier, det ska bli spännande att få lansera hen under frukosten i februari. Sen ser jag fram emot ännu mer nätverkande mellan besökarna och att dom gör fler affärer med varandra, det är huvudsaken för att frukosten ska bli bra.

Vad står på agendan på fredag?

– Vi inleder året med att ”värma upp” inför Bodens Näringslivsgala den 10 februari. Vi kommer presentera de nominerade till Årets Företagare samt bjuda på lite andra små nyheter inför årets gala.

Vad betyder frukosten för näringslivet i Boden?

– För mig personligen är den viktig, det är den enskilt bästa platsen för nätverkande i Bodens kommun. Jag hoppas besökarna känner samma, man måste träffas, synas och lära känna varandra för att kunna skapa gemensamma affärs- och utvecklingsmöjligheter i framtiden.

Hur många brukar delta i eventet?

– Som minst vill jag minnas att vi var 125 personer, som mest nästan 150 personer.

Och till sist.. Vad önskar du mer av i Bodens näringsliv 2018?

– Modigare banker och mer riskkapital så små- och medelstora företag kan växa ytterligare. Sen hoppas jag fler företag vågar höja blicken och se potentialen utanför Norrbotten och Sverige, det finns stor tillväxtpotential i stora vida världen.