– Vår plan är att driva vidare salong Icon i samma hemtrevliga och mysiga anda som tidigare. Vi kommer även försöka inrikta oss på mer miljövänliga alternativ med bland annat refillprodukter.

Både Angelica Johansson och Evelina Norberg kommer från familjer med egenföretagande så för dem var det en naturlig sak att börja driva eget.

– Vi är båda drivna och jobbar otroligt bra i vara dras sällskap. Tack vare att vi samarbetar så bra så var det ett naturligt steg att tillsammans starta en egen salong. Så det var bådas idé faktiskt, med lite push från familjerna.

Planen är att slå upp dörrarna och börja ta kunder i början av Maj.

– Att få vara kreativ och verksam i något som vi själva äger känns fantastiskt. Även möjligheten att fritt bestämma och anpassa salongen och dess behandlingar.

– Konkurrensen är hård i Luleå eftersom det är en salongstät stad. Men vi tror att vi kommer locka kunder, även ligga i framkant med vårt miljötänk.

De berättar att stressen i dagens samhälle har blivit väldigt påtaglig därför vill erbjuda en lugn oas där man blir uppiffad, få en kopp kaffe och bara slappna av en stund.