Byrånätverket Affinitá grundades 2017 av Hervé Kabla, vd för kommunikationsbyrån Else & Bang i Paris. I idag är 18 medelstora byråer världen över med i Affinitá vars motto lyder lokalt överallt.

– Yours är idédrivna, agila och har den kultur, kompetens och nyfikenhet som vi söker. Tillsammans har vi skapat ett unikt erbjudande – global kompetens för marknadsföringsstrategi och kommunikation, utförd i lokal skala med en global vision. Något som gör Yours extra intressanta är deras placering vid polcirkeln, där det fostras en hög grad av innovation och kreativitet, säger nätverkets grundare Hervé Kabla.

Karin Klockare, vd för Yours, tror att samarbetet kan öppna upp nya möjligheter för byrån.

– Vi tror på kraften i gemensamt arbete. Tillsammans med Affinitá har vi kompetens, förmåga och erfarenhet för att möta ännu fler av våra kunders utmaningar, säger Karin Klockare.

Vice vd Tobias Öström menar att det är ett led i deras strategi, samarbeten lokalt i Norrbotten, med nationella byråer och nu internationellt

– Mindre och medelstora byråer har ofta en väldigt lokal marknad, men för våra kunder som agerar på en internationell och i många fall global marknad behövs ett ”glokalt” perspektiv, säger Tobias Öström.