Hotell Kittelfjälls företagsevent Luleå Ski+Business hade premiär förra vintern, en nätverksträff under flera dagar där skidåkning varvades med företagande. Nu är det klart att det blir av även i vår.

Nytt för i år är att Norrbottens Media går in som samarbetspartner i eventet, som de tror kommer bli en återkommande tradition.

– Jag och en kollega var där förra året och såg den verkliga potentialen i eventet. Samtidigt som vår värld blir allt mer digitaliserad så ökar behovet att ta sig tid att träffas och diskutera olika utmaningar mellan fyra, sex eller fler ögon – och den möjligheten erbjuder det här arrangemanget. Och med vårt nätverk kan vi nå ut ännu bredare och få en intressant blandning av företagare, säger Linda Nyström, digital säljchef på Norrbottens Media.

Artikelbild

Under några dagar varvas företagande med skidåkning i Kittelfjäll.

Vårens event äger rum den 19 till 22 april 2018 och innehållet kommer att presenteras inom kort. Meramedia var med och arrangerade första upplagan förra året och är samarbetspartner även i år.

– Den feedback vi fick från förra årets deltagare var verkligen överväldigande positiv. Alla ansåg att de fick med sig nya affärsmöjligheter tack vare de fördjupade relationer som dagarna gav möjlighet till, säger Fredrik Sidevärn, vd på Hotell Kittelfjäll.

Entreprenörerna bakom Hotell Kittelfjäll riktar sig mot Luleåföretag och står även bakom exempelvis Bistro Norrland, Börje Olsson Konditorier och nyöppnade Varvet deli & dine.

– Självklart vill vi få fler av våra trogna kunder att upptäcka fjällpärlan som ligger närmare än många tror. Vi är också oerhört glada för att ha så starka samarbetspartners som tror på vår idé, om Luleå ska växa så är samverkan mellan företagare en förutsättning, avslutar Fredrik.